TED BATMAN İLKOKULU 90’LAR PARTİSİ

ULUSLARARASI TALES MATEMATİK İL BİRİCİSİ
24 Mayıs 2024

“ÇOCUKLARIMIZLA 90’lara!”

Haydi hatırlayalım walkmanlerimizde kasetler dönerken, mahalle aralarında saklambaç oynarken, Taso’lar ve misketlerle vakit geçirirken, akşamları ailece izlediğimiz diziler ve şarkılarla coşardık bir zamanlar…

90’lar, sadece bir on yıl değil, aynı zamanda bir kültür, bir yaşam tarzı ve bir duygusal bağdır. O dönemin müziği, modası, televizyon programları ve filmleri, hepimizin hayatında silinmez izler bıraktı.

Bugün okulumuz 4-C sınıfı öğrencileri “ÇOCUKLUĞUMDA ÇOCUKLUĞUNUZA” konsepti ile düzenledikleri 90’lar partisinde velilerine 90’lar dönemini tekrardan yaşattı. Dolu dolu geçen bir eğlencenin sonunda 90’ların en sevilen şarkılarıyla dans edip, dönemin unutulmaz anılarını yeniden yaşadık ve hep birlikte geçmişe keyifli bir yolculuk yaptık.